Zorgaanbod

Met de juiste begeleiding kunnen de overgangsjaren veel prettiger verlopen. Bovendien herkent de specialist of klachten echt met de overgang te maken hebben, of dat er iets anders aan de hand is. Bijvoorbeeld een hart- en vaatziekte of burn-out.
Naar schatting 20% van alle vrouwen heeft ernstige menstruatieproblemen. Soms komt dat omdat het evenwicht in de hormonen is verstoord, soms door een afwijking in de baarmoeder. In de meeste gevallen is er iets te doen aan die maandelijks terugkerende klachten. En vaak is de oplossing eenvoudig.
De meeste vrouwen lopen niet te koop met vaginale klachten. Toch kunnen overmatige afscheiding, een nare geur, jeuk of irritatie u flink parten spelen. Bovendien is de oorzaak niet altijd een onschuldig schimmeltje. Wanneer uw (fluor)klachten aanhouden of telkens terugkomen, is het tijd om het probleem eens grondig aan te pakken. Samen met de dermatoloog en gynaecoloog van Vrouw& klinieken.
Behandeling van klachten ivm de uitwendige geslachtsdelen zoals pijn, jeuk of seksuele problemen. Maak vandaag nog een afspraak voor het spreekuur Vulvapathologie. Onze dermatologen en gynaecologen zijn thuis in alle mogelijke aandoeningen: van eczeem tot huidkanker, van ontstekingsziekten tot psoriasis. 
Bij Vrouw& klinieken kunt u terecht met alle mogelijke seksuele problemen voor deskundig en betrouwbaar advies. Of de oorzaak nu lichamelijk of psychisch is of te maken heeft met uw relatie.
Behandeling van bekkenbodemproblemen als pijn, ongewild urineverlies of het gevoel dat er iets uit de schede hangt.